menús

La nostre cuina es caracteritza per introduir les plantes silvestres en les elaboracions, tal com es feia abans... i també de manera innovadora!

bon profit

Menú degustació per 49.-

menú salvatge

El menú salvatge consta d'un aperitiu, dos entrants vegetal, dos peixos i una carn amb prepostres, postres i una copa del nostre xampanyet de saüc. L'experiència gastronòmica més completa.

Un vegetal, un peix i una carn per 35.-

menú silvestre

El menú silvestre consta d'un aperitiu, un entrant vegetal a escollir, un peix a escollir i una carn a escollir amb postres inclòs. La opció més equilibrada amb una bona experiència gastronòmica.

Entrants a compartir i un principal a escollir per 30.-

menú de grup

El menú de grup consta d'un aperitiu, uns entrants per compartir i un plat principal a escollir amb postres inclòs. Un menú idoni per a grups a partir de 12 persones.

Menú infantil 15.-

menú infantil

El menú infantil consta de croquetes de rostit casolanes i un principal a escollir (carn o peix) amb acompanyament de patates fregides. Inclou les postres. 

Daniel Crespo Pi

El xef

Benvolguts, em dic Daniel Crespo i soc el xef del Mirador de Can Pi.

La meva gran passió, que em va impulsar a fundar el Mirador de Can Pi, rau en compartir les exquisides receptes que es poden elaborar amb les plantes silvestres, que abunden al nostre entorn, i redescobrir els sorprenents sabors que ens brinden juntament amb les seves propietats altament beneficioses per a la nostra salut.

Aquesta proposta, tot i que pugui semblar innovadora, en realitat és una revalorització del coneixement ancestral dels nostres avantpassats, combinant ingredients i tècniques culinàries de manera creativa per oferir una experiència gastronòmica que s'allunya de la convencional.